Een tijdje geleden las ik de TAG blog: Create it your way bij Maaike. Ik vond het wel een leuke blog en dacht, laat ik eens gek doen! Ik ga deze TAG ook invullen! Deze blog gaat over superhelden, geurkaarsen, nagellak, beautyproducten en veel meer!

Als je een geurkaars mocht bedenken, wat voor geur zou deze kaars dan hebben?

Kokos of vanille! Ik vind kokos normaal echt heel vies qua smaak en de velletjes die tussen je tanden gaan zitten.. Not my thing! Maar de geur vind ik heerlijk! En cinnamon zou ik overigens ook wel erg lekker vinden.

Als je een kleur nagellak zou mogen produceren, wat voor kleur zou dit dan worden? 

Waarschijnlijk een nude kleur, of een taupe kleur! Ik hou van neutraal. “But definitely not boring.”

Als je een beautyproduct mocht ontwikkelen, wat zou dit dan worden?

GLITTERS! Highlighters, oogschaduw, losse glitters.. Glitter all the way!

Als je een boek zou mogen uitgeven, waarover zou je dan schrijven?

Over mijn leven en mijn mindset. Zoals ik nu al doe op de blog, alleen dan veel uitgebreider!

Als je een film zou mogen maken, wie zouden hier dan in spelen en waar zou de film over gaan?

Echt NOOIT over nagedacht.. Maar ik zou in ieder geval voor een romantische film gaan, wie er in zouden spelen? Ik heb werkelijk geen idee. Ik ben zo slecht met namen!

Als je een winkel zou mogen beginnen, hoe zou je dit dan inrichten?

Waarschijnlijk zou het vol met zwarte kleding hangen, haha! Ik draag het liefst zwart. Qua stijl zou ik kiezen voor stoer, maar ook netjes. Precies wat ik zelf vaak draag. Van een ripped jeans tot een net jurkje.

Als je een robot zou mogen maken, wat zou hij dan moeten kunnen doen?

Schoonmaken & opruimen! Voor het eerste heb ik lichamelijk geen tot weinig kracht en in opruimen ben ik echt een ster.. Maar goed, iedereen heeft mindere punten toch?

Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat zou dit voor app zijn?

Ik had graag de bedenker van Facetune willen zijn.. Mijn favoriete app! Dit is een app waarbij je zelfs de lelijkste selfies tot een hot babe kan omtoveren.

Als je een dier zou mogen fokken, wat zou het voor dier zijn?

Ik zou heel graag meer hondjes à la pluis willen zien! Het is zo’n mooie mix! (Vlinderhondje x Corgi)

Als je een superheld zou mogen zijn, welke zou dit dan zijn?

Ik ben er al een en die heet: “MAMA”!

 Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je dan kiezen?

Mijn moeder heeft een eigen dansschool en daarnaast geeft zij danslessen op een middelbare school. Zij moeten hier verplicht aan mee doen. Dit zijn vooral hiphop lessen. Ik vind dat dit op elke middelbare school zo zou moeten zijn! Daarnaast vind ik dat er meer gedaan moet worden met etiquette. Vroeger waren mensen veel beleefder naar elkaar en nu kan je nauwelijks iemand gedag zeggen op straat of het wordt al gek gevonden dat je überhaupt tegen een vreemde praat.

Als je een ijsmaak zou mogen verzinnen, wat zou dit dan voor smaak zijn?

Pindakaas met chocolade, toevallig heb ik vandaag ijs als toetje gegeten en toen dacht ik hier nog aan!

Als je een drankje kon creëren waar zou dit dan naar smaken?

Waarschijnlijk iets met spa rood en een fruit smaakje. Vroeger had je Perrier Fluo, dit was het een bekend watermerk, maar dan met een roze aardbeien smaakje. Het drankje zat in een fluo flesje en was te koop in Frankrijk. Helaas is dit van de markt gehaald maar, oh, wat zou ik dit graag terug willen!

Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er uitzien?

Waarschijnlijk meer emoij’s van eten en make-up! Ik mis soms weleens dingen.

Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou het eruit zien en waar zou het staan?

Heel industrieel en in de kleuren taupe, grijs, zwart en wit ingericht. Door veel verschillende texturen te gebruiken zou ik veel warmte creëren. Daarnaast zou ik er een walk in closet in willen en een grote monochrome speelkamer voor zayne, en als we dan toch mogen dromen, een eigen kantoor met fotostudio ruimte. Nu verbouwen we namelijk elke keer de woonkamer. En natuurlijk een grote tuin op het zuiden, en heeeeel veel ramen!