Kreunen, handkusjes en wulps bewegen. Zodra de camera aangaat kruip ik in mijn rol. De rol van verleidster en camgirl. In deze reeks lees je alles over de avonturen van een camgirl. Dit keer: mijn eerste sub.

De cam staat aan en ik ben me ondertussen stierlijk aan het vervelen. Er wordt weinig getipt, het gesprek komt niet op gang en de mensen die er wel zijn ben ik liever kwijt dan rijk. Van de een krijg ik een preek dat ik te sexy gekleed ben, terwijl de ander me eerst wijdbeens wil zien om te kijken of ik zijn tokens wel waard ben. Ik zit er niet lekker in en geef het nog 5 minuten.

Godin

Er komt een nieuwe man mijn room binnen. Ik begroet hem vriendelijk en krijg “Hi goddess” als respons. Ik proest het nog net niet uit. Ik? Een goddess? Tuuuuurlijk slijmbal. Toch triggert het me en ik ga net wat verleidelijker voor de cam zitten. Ik word overspoeld met complimenten. Fijne complimenten. Niet de gebruikelijke: “pffff wat ben je geil, ik wil je onderspuiten”- complimenten, maar complimenten als you’re perfect, you look like a goddess, your breasts take my breath away en ga zo maar door. Mijn ego wordt gestreeld. Dan tipt hij om prive met me te mogen chatten. Ik bereid me voor op nog veel meer complimenten en druk op zijn naam.

Mijn eerste (sub) puppy

Ik was op veel voorbereid, maar niet op de vraag die hij me vervolgens stelde. Ik vertaal het voor het gemak naar het Nederlands. “Godin, mag ik uw slaafje zijn?” Ik ben met stomheid geslagen. Ik ben niet mega onderdanig, heb mijn woordje klaar en laat niet over mij heen lopen. Maar een meesteres zijn? Nee, daar had ik zelfs in mijn stoutste dromen niet aan gedacht. Ik begin te typen: “Ja graag! Dan kun je mooi het onkruid wieden, de was doen, strijken, het konijnenhok schoonmaken en de ramen zemen”. Ik lach om mezelf en verwijder het bericht. Ik haat het woord slaafje en vraag hem of hij dan een brave sub (submissive/ onderdanige) zal zijn. Hij antwoordt met ‘Ja, godin’ en mijn eerste puppy is een feit. Ik geef hem de opdracht zijn cam aan te zetten en tokens voor me te verdienen. Hij voert mijn opdracht meteen braaf uit en ik zeg dat ik trots op hem ben. Ik zet mijn cam op pauze en pak Google erbij. Wat moet ik hem in godsnaam laten doen? In sneltreinvaart lees ik me in en voel me steeds comfortabeler bij het idee.

Binnen no-time heb ik de smaak te pakken. Zo laat ik hem de kleding en lingerie van zijn vrouw aantrekken, verleidt hij mannen om geld voor me te verdienen en slaat hij, in opdracht van mij, tegen zijn eigen ballen en kont aan. Net zo lang tot ze knalrood zijn. Hij bedankt me, maakt alles wat hij heeft verdient naar me over en gaat offline. Mij vol verbazing achterlatend.

Benieuwd naar meer? Mijn eerste (sub) puppy was slechts het begin..