Bijna heel vrouwelijk als zowel mannelijk Nederland lakte de afgelopen decembermaand de nagels voor de kleine Tijn, die samen met zijn vader bij het glazen huis van 3FM Serious Request het verzoek aan Nederland indiende om voor een kleine donatie de nagels te lakken. Het doel? Minstens 100 euro op halen voor de actie van het Rode Kruis en tevens awareness te creëren voor de dodelijke ziekte van Tijn, namelijk hersenstamkanker. Een ludieke actie die niet alleen een enorme indruk maakte, maar ook een heuse lakrage op social media aanwakkerde en uiteindelijk 2,5 miljoen voor het goede doel opleverde. 

Inmiddels zijn we alweer een flink aantal maanden verder en heeft Tijn sinds gisteren zijn eigen serie nagellak geïntroduceerd. Ja, je leest het goed! Nagellak door Tijn. Voor een heel goed doel, want alle opbrengsten van zowel alle donaties als alle aangeschafte nagellakjes gaan rechtstreeks naar Stichting Semmy, een stichting die zich inzet voor doodzieke kinderen met hersenstamkanker en net als Tijn en fondsen werft voor o.a. onderzoek en een nieuwe behandelmethode waardoor ook de lotgenootjes van Tijn in de toekomst kunnen worden behandeld en zo tevens mogelijk een kans maken op beterschap.

#lakdoor

Nagellak

Al nieuwsgierig? De vier potjes #lakdoor nagellak zijn speciaal door Tijn gekozen in vier van zijn favoriete kleuren, namelijk blauw, paars, rood en roze en voor maar tien euro op de website lakdoortijn.nl te verkrijgen. Zit jouw favoriete kleur er niet bij? Dan kun je via de website ook het standaard bedrag van vijf euro (een kleine moeite) namens Tijn aan de Stichting Semmy doneren.

#lakdoor

Ook social media komt bij deze crowdfundingsactie weer aan bod.  Met zijn eigen hashtag #lakaan creëerde de zes jarige Tijn eerder al een hele beweging op Facebook, Twitter en Instagram. Deze maand is #lakdoor de hashtag om op social media te laten zien dat je solidair bent met Tijn en zijn lotgenootjes.

Een kleine moeite, en zeker een mooie, vooral bijzondere toevoeging aan die beauty verzameling. Oftewel: wij van justliveblog.nl zeggen doen!

Meer weten over de #lakdoor actie van Tijn? Je bezoekt de website en webshop van Tijn hier.