Youtube

Vlog: De dag voor de opname & van de opname

Zoals je misschien al in haar vorige vlog hebt kunnen zien of al eerder op onze site of social media hebt kunnen lezen, waren de afgelopen dagen behoorlijk spannend voor Stéphanie. Afgelopen woensdag (11 april) heeft zij namelijk een zware Whipple operatie ondergaan. In haar nieuwste video deelt zij haar laatste dag thuis voor de operatie met haar gezin, hoe ze afscheid neemt van de kleine Zayne en hoe zij zich op de ochtend van de opname heeft voorbereid.

Benieuwd naar het vervolg en hoe het nu met Stéphanie verder gaat na de operatie? Abonneer je dan nu op haar YouTube kanaal door op de rode knop boven aan de pagina te klikken (je ontvangt dan meteen een melding en directe updates op het moment dat er weer nieuwe videos online staan) en blijf de komende tijd helemaal op de hoogte van Stéphanie haar herstel en ervaringen in het ziekenhuis.

 

Stéphanie Juliana-Harmsen
Always on fleek, vrouw van Esli, mama van Zayne én oprichtster van Justliveblog.nl. Een echte powervrouw waar we trots op zijn! Stephanie heeft JLB in 2015 opgericht en uitgebouwd tot een prachtig platform. In haar blogs kun je lezen over make-up, mindset, fashion, health en last but not least: haar leven als moeder.

Laat een reactie achter