Een nieuwe Redken blog! We gaan weer richting de zomer, de eerste festivals zijn al geweest en iedereen wil er dan fleeky uitzien! De mooiste outfits komen de kast uit, maar je kan uiteraard je haar niet vergeten! Vandaag vertel ik jullie alles over volume creëren. Welke Redken producten kun je daar nou allemaal voor gebruiken?

Redken triple take 32

De beschrijving van dit product maakt mij al ontzettend blij. Zo beloofd het product dat mijn haar 24 uur lang in model blijft zitten en het bestand blijft tegen vochtigheid. Heel fijn, want mijn haar ontploft altijd als het in aanraking komt met regen –of water. Het product beloofd echter nog veel meer, namelijk:

  • Een onweerstaanbare geur van jasmijn, oranjebloesem en sandelhout
  • Het product geeft mijn haar volume
  • Het product blijft goed- en lang zitten zonder dat mijn haar uit model gaat
  • De spray droogt snel op
  • Laat geen witte waas of harde stukken achter

Ik ben helemaal fan van deze haarspray. De kop die op deze spray zit is superfijn, namelijk the triple mist defusion. De bedoeling is dat je de haarspray 20 tot 30 cm van het haar houdt en dan verspreid over het haar sprayt. Direct nadat ik dit zelf deed rook ik thuis die heerlijke kappersgeur die altijd in de salon hangt, hier word ik zo vrolijk van! Zoals Redken belooft, het laat geen zichtbare sporen achter en het geeft zeker volume, daarnaast droogt het snel op en blijft het de hele dag goed zitten. Deze spray is inmiddels een van mijn favoriete haarproducten! Wil jij zien hoe ik hier mee spray? Klik dan HIER.

Redken Powdergrip 03

Een heel klein potje, maar zoveel power! In het potje zit 7 gram poeder waarmee je je haar perfect een enorme boost kan geven. De formule is erg geconcentreerd waardoor je maar heel weinig nodig hebt. Of je nu lang of kort haar hebt, het is voor alles geschikt!

Het liefst gebruik ik dit product elke dag. Zelf pak ik een pluk bij mijn scheiding, die til ik op en op de haar aanzet voeg ik de powdergrip toe, ik ga er een paar keer met mijn vingers doorheen zodat de poeder zich goed verspreid en dit herhaal ik ook aan de andere kant. Indien je nog wat extra nodig hebt kan je dit natuurlijk altijd toevoegen. Zorg dat je het op droog haar aanbrengt. Wil jij je haar nog een tweede dag een extra boost geven? Voeg dan een kleine hoeveelheid extra toe en indien gewenst kan je altijd ook nog wat extra Wax Blast 10 sprayen.

Redken Satinwear 04

Wat een topproduct is dit zeg, Peter brengt het bijna elke keer in mijn haar aan als ik in de salon ben. Satinwear is een hitte activerende lotion die een langdurige bescherming aan je haar biedt. Daarnaast bevat het de exclusieve Heat Guard Complex. Het ruikt onwijs lekker, werkelijk alsof je huis veranderd in een salon! Het geeft je haar zachtheid en glans en geeft na het föhnen een frizz vrije finish. Zelf gebruik ik dit product direct nadat ik de handdoek uit mijn haar haal. Ik heb haar tot op mijn schouders en heb maar één pompje nodig. Dit houdt in dat ik lang met een flesje kan doen want er zit 150 ML in. Voor mij is dit een musthave product, iets waar ik vanaf nu zeker niet meer zonder kan!

Redken Stay high 18

Stay High 18 is een luxe haarmousse die voor veel volume zorgt. Je brengt het op handdoek droog haar op de haaraanzet aan en verdeelt het daarna met een borstel. Je kunt het stijlen hoe jij maar wilt! Zelf heb ik het gebruikt nadat ik mijn haar gewassen had met de Diamond Oil shampoo en conditioner. Hierna heb ik het geföhnd en ben ik er nog even met een stijltang doorheen gegaan. Wat had ik heel de dag een volume in mijn haar! Dit product is perfect voor de zomer. Wil jij van die mega gave Pinterest festival looks? Dan is dit een product wat zeker in je kast hoort te staan!

 

Ben jij ook nog op zoek naar een goede kapper? Ga dan zeker eens langs bij Peter Brouwer Hair in Rotterdam. Zelf kom ik hier al 6 jaar met heel veel plezier, en ik ga altijd super tevreden weg! Ook zijn deze producten allemaal te koop bij Peter Brouwer Hair, wil jij ze liever online kopen? Dat kan via Redken,  klik hier!