Ik zeul er elke dag een met mij mee. Soms zo groot en zwaar dat mijn arm na afloop een meter lager hangt en soms zo klein dat ik hem bijna vergeet. Ik heb het natuurlijk over mijn tas(sen). Een accessoire waar ik echt niet zonder kan. Hier lees je wat er in mijn tas zit.

What’s in my bag?

Welke tas ik meeneem en wat er in zit is afhankelijk van of ik ga werken of niet. Ik moet naar mijn werk namelijk heel wat meer meenemen. Ik heb daarom ook een grote collectie tassen in alle soorten en maten. Mijn werk tas is helaas nodig aan vervanging toe. Hij ziet er nog steeds heel mooi uit, alleen is een schoudertas niet praktisch voor mijn hypermobiele schoudertjes. Zeker niet met het gewicht wat ik er altijd in gooi. De volgende tas op mijn wishlist is dan ook een mooie, praktische rugtas waar ik mijn halve inboedel in mee kan nemen haha.

Mijn laptop

Ik sleur mijn laptop eigenlijk overal mee naar toe. Ik vind dit niet alleen fijn werken, het is voor mijn werk ook heel belangrijk dat ik vrijwel altijd online ben. Ik werk drie dagen per week als online content manager en heb daarnaast ook nog de nodige (spoed) klusjes. Het is belangrijk dat ik op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen en gelijk op nieuws kan inspelen. Door mijn laptop mee te nemen ben ik overal op voorbereid en kan ik overal werken. (werk tas)

macbook

Opladers

Mijn laptop wordt heel intensief gebruikt. Hij gaat rond 09.00 aan en pas rond 17.00 weer dicht. Vaak doe ik in de bus nog wat of werk ik thuis aan andere opdrachten. Het is daarom belangrijk voor me om altijd een oplader bij me te hebben. Zo kan ik mijn laptop na een lange en intensieve dag altijd weer reanimeren. Ook mijn telefoon kan gedurende de dag wel een oplaad sessie gebruiken. Ik heb een iPhone 5s, die langzaam aan het eind van zijn latijn aan het komen is. (werk tas)

lippenstiftNotitieboek en agenda

Ik heb om mijn hoofd leeg te maken, altijd een notitieboekje bij me. Ik heb vaak dat er ineens een zin voor een blog of mijn werk door mijn hoofd vliegt. Dit kan ik dan maar beter snel opschrijven, anders kan ik er later niet meer opkomen. Ik gebruik hier overigens ook vaak mijn telefoon voor. Ik denk dat de Apple notities app mijn meest gebruikte applicatie is. Daarnaast vind ik het tegenwoordig fijn om mijn afspraken ook fysiek bij me te hebben. Ik gebruik hier een kleine agenda voor. Zoveel afspraken heb ik toch niet, haha. (werk tas en alledaagse tas)

agenda

Borstel, deo en lippenstift

Als ik mijn haar een tijd niet borstel, lijk ik op een leeuw met klitten. Niet echt een mooi gezicht. Daarom heb ik altijd een borstel bij me. Ook deo en lippenstift zijn producten die niet in mijn tas mogen ontbreken. Waarom ik lippenstift meeneem weet ik eigenlijk niet eens, 99,9 van de 100 keer gebruik ik hem namelijk niet. (werk tas en alledaagse tas)

 

Een extra shirt

Ik moet best een stukje lopen naar werk, dit kost mij vaak aardig wat moeite en daar krijg ik het warm van. Ik vind het niet fijn om dan de hele dag in een bezweet shirt rond te lopen. Een extra shirt zorgt ervoor dat ik heel de dag fris blijf. (werk tas)

shirtje

Paracetamol en CBD olie

Zonder paracetamol kom ik vaak mijn dag niet door. Dit heb ik dan ook standaard bij me. Als ik het een keer vergeet ren ik snel naar de supermarkt tegenover mijn huis om alsnog een lading bij me te hebben. In het verlengde van de paracetamol heb ik ook altijd een flesje CBD olie bij me. Dit helpt om mijn spieren wat te ontspannen en haalt de scherpe randjes van mijn pijn af. Sinds ik een flesje van mijn oudoom heb gekregen zweer ik bij deze olie. Momenteel gebruik ik de olie van CIBDOL met een CBD gehalte van 4%. Ik heb deze olie via Justliveblog opgestuurd gekregen en mocht hem samen met nog twee meiden testen. Onze blog hierover lees je binnenkort op de site. (werk tas en alledaagse tas)

cibdol

Losse dingen

Wat er nooit in mijn tas ontbreekt zijn mijn sleutels (zowel voor thuis als werk), mijn portemonnee en ov chipkaart. Daarnaast heb ik ook altijd mijn bril en zonnebril bij me. Na een paar uur achter de computer krijg ik vaak last van hoofdpijn en heb ik mijn bril echt nodig. Mijn ogen zijn daarbij best gevoelig dus zodra de zon schijnt haal ik mijn zonnebril tevoorschijn. (werk tas en alledaagse tas)

what's in my bag

 

Wat mag er niet in jouw tas ontbreken?