De waslijn van Zayne maatje 50/56

Het is weer zover. Een kijkje in de kleren kast van Zayne. Wat draagt hij nu eigenlijk voor baby kleren en waar komen deze baby kleren allemaal vandaan? Ik heb een aantal items geselecteerd en het op zijn ‘waslijn’ opgehangen. Momenteel draagt Zayne maat 50 en maat 56, eindelijk is hij uit de kleinste maatje’s 44. Bepaalde kleren hebben wij zelf gekocht maar zoals je weet krijg je op kraambezoek genoeg in maat 50 en 56. Let’s take a look!

imgm6692

 

Baby’s dragen veel zachte broekjes, lange joggingbroekjes maar hoe leuk zijn spijkerbroekjes! Tegenwoordig heb je die ook in een “sweat” spijkerbroek. Bij The Sting (waar ik werk) noemen wij het sweat denim.
Ik heb ze opgevouwen in het mandje, zie jij het verschil tussen de denim en sweat? Persoonlijk vind ik het stoer om spijkerbroekjes te combineren met met effen t-shirts (lang of korte mouw) met een subtiele opdruk zoals deze shirts hierboven. Het grijze shirt is afkomstig van prenatal, deze hebben wij gehad van onze blogster Maruschka. Het rode shirtje hebben wij gekregen van onze opa en oma Harmsen. Gekocht bij HippeMaatjes in Zwijndrecht, zij verkopen verschillende merken zoals Little District Boys, waar dit shirt van is.

 

imgl6744

Wibra, je moet er van houden. Sinds Stephanie en ik hebben ontdekt dat ze bij de Wibra super leuke baby kleren verkopen gaan wij daar eens in de zoveel tijd daar kijken wat voor stoere items voor Zayne.
Het grijze broekje met sterren heeft Zayne gekregen van zijn oom Demis en tante Niforis. De rest hebben wij zelf gekocht bij de Wibra. Ik weet niet meer precies de prijzen van deze broekjes maar ik kan jullie garanderen dat deze niet duurder zijn dan vijf euro per stuk.

imgm6695

Zero 2 Three, een merk wat niet bij iedereen bekend is denk ik maar die wel super leuke baby kleren heeft voor baby’s van nul tot drie. Het assortiment is ook leuk onderverdeeld van rompers tot shirt, broekjes en onsies. Zelfs een bijpassende babymuts kan je daar scoren. Deze baby kleren voor Zayne hebben wij zelf gekocht bij Sweetlakefashion te Zoetermeer. Geel staat Zayne echt heel leuk dus daar gaan wij in de toekomst zeker meer van kopen. Zoals je ziet kan je beide t-shirts combineren met het broekje. Ook hebben wij een gele romper met de tekst wonderful erop van het zelfde thema.

imgm6708

Mix and Match:
T-shirt: Zero 2 Three 5 euro
Broek:Zero 2 Three 10 euro
Schoenen boven;  Air Forced 10 euro
Schoenen onder: Jordans Reveal ,cadeau gekregen
Slabbetje: Zeeman 2 voor 2,99, slab met papier vliegtuigjes is van de Wibraimgl6757
Je denkt nu vast bij jezelf: hoeveel slabbetjes heeft Zayne of een baby wel niet nodig? Dit zijn de slabbetjes op een bepaalde outfit af te maken,” de finishing touch”. Dit zijn dus niet slabbetjes die Zayne of een baby gebruikt bij het geven van een flesje. Daar gebruik je andere slabbetjes voor natuurlijk.
Deze slabbetjes voor baby’s komen van de Zeeman en Wibra. Ja, je leest het weer goed. Zeeman en Wibra. Zie hieronder een foto hoe je, je baby leuk kan aankleden met een slabbetje.

zayne-blog

En als laatste maar zeker niet het minste, de outfit voor baby Zayne uitgekozen door onder andere overgroot oma Nelly.

imgl6764

Hoe leuk is dit setje! Minimalistisch maar zoveel zeggend. Een echt stoere jongens outfit. T-shirt met omgeslagen mouwen, omgeslagen broek pijpjes voor de extra store look en als kers op de taart een stoere  spijker jasje natuurlijk ook met omgeslagen mouwen.

T-shirt:
Winkel: Datte & Die Kralingen
Merk: IMPS & ELFS

Broek:
Winkel: Datte & Die Kralingen
Merk: 1+ in the family

Spijkerjas:
Winkel: Zeeman Zoetermeer
Merk: Zeeman

Dit was de waslijn van baby Zayne, dit keer in maat 50/56. Inmiddels weegt Zayne alweer 5280 gram en is 60 cm kort. Mij zal het niets verbazen als er binnenkort een nieuwe waslijn klaar hangt in de maten 56/62!

Stay tuned!

untitled