Merry Christmas! Vandaag is het eerste kerstdag en ook wij zijn aan het genieten van al het moois dat kerst met zich mee brengt. Lekker eten, samenzijn met de familie en bij sommige meiden zelfs cadeautjes. Wat staat er bij ons op het verlanglijstje? Je leest het in deze blog.

Kelly

Ik heb eigenlijk alles wat mijn hartje begeert. Een dak boven mijn hoofd, een geweldige familie, lieve vrienden, twee kindjes (lees: katten) en ik mag mijn leven delen met mijn droomman. Ik kan mijzelf zijn en wordt gestimuleerd in het vinden van mijn passies en het waarmaken van mijn dromen. Mijn gezondheid kan wel iets beter, maar toch is het everything a girl could wish for! Natuurlijk heb ik wel een lijstje voor kerst (kerst wordt in mijn (Engelse) familie heel groot gevierd), maar mijn echte wens voor kerst heeft geen materiële waarde. Mijn wens voor kerst is dat mensen eindelijk eens wat liever voor elkaar worden en iedereen gelijkwaardig behandeld wordt. Of je nu donker, blank, dik of dun bent. Chronisch ziek of blakend van gezondheid. Op hetzelfde geslacht valt, of op iemand van het andere geslacht. Wat zou ik mijn kerstcadeautjes daar graag voor inruilen!

Stephanie

Ik mag dit jaar niet klagen, zoals jullie weten heb ik alles gekregen wat ik ooit gewild heb, een man  & een kind. Wat wil je dan nog meer zou je zeggen? Nu heb ik dezelfde gevoelens als Kelly, ik hecht zelf, vind ik, niet veel aan materiële dingen. Ik hou wel van mooie dingen, daar ben ik heel eerlijk in. Maar veel waarde als dingen kapot gaan? Nee, dingen kunnen namelijk ook vervangen worden. Maar als ik een paar mooie dingen mocht kiezen.. Wat zou er dan onder de boom mogen liggen?

Vandaag ben ik weer naar Peter Brouwer Hair geweest, waar jullie elke maand een blog voorbij zien komen over Redken producten. Nu is er een product, het heet Diamond Oil. Elke keer als ik naar de kapper geweest ben kan mijn man niet van mij afblijven en vind mij dan ook zeer aaibaar! Ik ben niet een enorme parfum drager, maar er is een luchtje van Yves Saint Loraint genaamd Black Opium die erggggg lekker is! En verder? Zou ik zeggen, lekker mijn allerliefste kleine man verwennen, ik voel me al gezegend genoeg!

Lynn

Bij ons in de familie vieren we kerst niet met cadeautjes, maar met lekker eten en gezelligheid. Deze kerst vier ik het met alle familie die ik ook maar om me heen kan wensen; twee dagen bij de ouders van Daniël en twee dagen bij mijn ouders eeeeeennnn…. nog een keertje naar Fantastic Beasts and Where to Find them!! Die stond wel nog op mijn verlanglijstje. Ik ben natuurlijk ook net jarig geweest en het is Sinterklaas geweest dus ik heb nu bijna alles wat op mijn lijstje staat. Het enige wat ik nog erg graag zou willen hebben is een horloge of een kettinkje voor bij mijn kerstjurkje. Ik ben deze maand al enorm verwend, dus ik laat me het liefst verwennen met muziek en spelletjes met mijn familie.

Rieneke

Ook wij vieren kerst zonder cadeaus onder onze kerstboom en richten ons voornamelijk op het samenzijn met het gezin. Mijn vader is ook nog eens tweede kerstdag jarig en dus ga ik dit jaar allebei de dagen gezellig naar mijn ouderlijk huis om dit alles tegelijk samen met mijn familie te kunnen vieren. Lekker gezamenlijk brunchen en gourmetten op eerste kerstdag, en een grote punt slagroomtaart, een paar glaasjes bowl en vooral veel visite op tweede kerstdag. Erg druk en gezellig dus! Het grootste ‘cadeau’ wat ik mij deze kerst kan wensen is misschien dan ook wel een kerst zonder migraine. Hopelijk laat mijn lichaam het toe om dit dit jaar dan ook eindelijk weer eens waar te mogen maken!