Het wordt misschien een beetje saai maar nog vijf weken en dan gaan we naar de Camino. Vliegtickets zijn geboekt, hotels voor de eerste twee nachten zijn gereserveerd. En de laatste artikelen die we nog moeten kopen staan dit weekend op de planning.

Wat moet ik meenemen?

En de zenuwen komen dan dus ook bij mij omhoog. Gaat alles wel in mijn rugtas passen, wat neem ik allemaal mee? Een setje kleding aan en een setje in mijn tas. Maar neem ik nog iets extras mee voor als we ’s avonds nog op een tertas zitten of als we een rustdag nemen. Normaal neem ik zo’n zes paar schoenen mee op reis maar dat kan nu natuurlijk ook niet. Dus wat moet er dan wel mee.

To do lists

Er zijn inpaklijstjes gemaakt en lijstjes van wat we nog moeten kopen voordat we weggaan. To do lijstjes worden gemaakt en de aftelkalender staat in mijn agenda. Al jaren staat dit op mijn bucketlist en nu gaat het eindelijk gebeuren. Nog vijf weken en dan stappen we in het vliegtuig met een rugtas. Terwijl normaal als we een weekje weg gaan er wel meer meegaat dan een rugtas.

Camino voorpret

De komende weken staan in het teken van veel wandelen, goed zorgen voor onszelf. En voorpret niet te vergeten natuurlijk. Want hoe spannend ik het ook vind ik vind het natuurlijk ook heel erg leuk. Ik, nou ja wij kijken er vooral heel erg naar uit. Wat gaan we zien, wie gaan we ontmoeten, en hoe ga ik het lichamelijk redden. We hebben het ruim ingepland met tijd voor rustdagen om zeker te weten dat ik het ga redden.

Maar voor nu .. Buen Camino !