Dat ik de laatste tijd wat meer met make-up en kleding bezig ben, kan niemand ontgaan zijn. Ik waande mij in de wereld van contour kits en eyeliner en gaf tips over hoe je jezelf het best kunt kleden als je een curvy lichaam hebt. Hier is de transformatie naar Kelly 2.0 echter nog niet mee afgelopen. Onderstaand een kleine greep van wat ik de laatste tijd allemaal heb gekocht om mezelf wat op te pimpen. Een kleine hint: mijn sieraden kistje staat inmiddels op springen!

De afgelopen weken heb ik ontelbare pakketjes op mijn deurmat gevonden. Groot, klein, zwaar en minder zwaar. De inhoud van de pakketjes had echter altijd één ding gemeen. Het kan als accessoire gebruikt worden én geeft net wat extra flair aan een outfit. Juist ja, allemaal sieraden dus!

Sieraden trend: de choker

De choker veroverde in de jaren 90 al menig vrouwenhart. Na verloop van tijd kon je je niet meer vertonen met de tattoo chokers en werd de choker naar de vergetelheid verdrongen. Gelukkig is de choker nu weer terug van weggeweest en is de populariteit van deze korte ketting naar ongekende hoogte gestegen. Hoewel ik nooit echt met de mode meega, kon ik aan deze trend geen weerstand bieden. Al snel werd er bijna elke dag een nieuwe choker geleverd en wist ik van gekheid niet welke ik om moest doen.

Gelukkig had ik al snel een aantal favorieten, die ik vooral voor dagelijks gebruik heel fijn vind. De overige chokers gebruik ik vooral als ik wat meer tijd heb en ik uitgebreid kan kijken welke choker het best bij een bepaalde outfit past.

Sieraden

Ketting

Ik heb voor het gemak de kettinkjes maar van de chokers gescheiden. Hier zit voor mij namelijk wat verschil tussen. Een ketting zorgt er bijvoorbeeld niet voor dat je af en toe naar lucht moet happen.. Daarnaast is een ketting een leuk accessoire om je decolleté (of het gebrek eraan) wat op te fleuren. Een choker is daar zelfs als je een hele grote cup hebt net wat te kort voor. Jammer!

Voorheen droeg ik eigenlijk altijd een ketting die ik van mijn vriend heb gekregen. Inmiddels is het zilver dof geworden en alle steentjes er uit gevallen. Toch weigerde ik om hem af te doen. Voor mij was het nog steeds de mooiste ketting van de wereld en ik droeg hem met trots. De ketting had echter een groot nadeel. Doordat de steentjes er uit gevallen waren, bleef er tijdens het douchen een hoop water in het hangertje achter. Dit hoopte zich op en liep gedurende de dag met tussenpozen mijn decolleté in. Dit heeft mij doen beslissen om qua kettingen wat meer af te wisselen.

Oorbellen

Vroeger konden oorbellen voor mij niet genoeg schitteren. Ik vond het geweldig als je bijna blind werd van mijn oorbellen en propte de gaatjes (6 in totaal) in mijn oren dan ook vol met opzichtige bling bling oorbellen. Nu ik wat ouder en volwassener ben werd het tijd om mijn oorbellen stash wat uit te breiden. Helaas kwam ik er veel te laat achter dat ik qua oorbellen niet echt volwassen ben geworden. Ook nu werd mijn aandacht weer door veel glitter en glamour oorbellen getrokken. Voor ik het wist had ik op bestellen gedrukt en waren ze op weg naar mijn huis. Het is mij gelukkig ook gelukt om wat onopvallende oorbellen aan te schaffen. Op onderstaande foto’s zie je wat ik allemaal gekocht heb.

Ringen

Ik heb de afgelopen jaren ontzettend veel ringen gekocht en gekregen. Ringen van een paar euro, een Buddha to Buddha ring en ringen in allerlei soorten en maten. vervolgens droeg ik ze een paar keer, kreeg ik vervolgens pijn in mijn vingers en verdwenen de ringen ergens in een kast. Dit veranderde toen ik een ring van mijn oma kreeg. De ring is zilver en bestaat uit een dun ringetje en een grote Zeeuwse knop. Ontzettend mooi en ik draag hem dan ook het liefst elke dag.

Wat is jouw favoriete sieraad?