Een poosje geleden schreef ik op mijn blog, justliveblog.nl, een blog over mijn beauty wishlist. En tot mijn grote verbazing had Redken Nederland dit gezien! Alle producten zaten in een grote doos die thuis bezorgd werd en wat was ik blij toen ik deze doos open mocht maken!

Redken Pillowproof Two Day Extender:

De pijn zorgt er voor dat ik vaak extreem moe ben en soms niet eens de energie heb om mijn haar te wassen. Ook lig ik vaak in het ziekenhuis en daarom is een dry shampoo een musthave voor mij! Maar ook als je niet ’s ochtends vroeg met nat haar naar jouw werk wilt vertrekken, is dit het product voor schoon haar! Ik vond het daarom erg leuk om de Two Day Extender te mogen testen. Zoals ik in de vorige blog al schreef, ben ik gek op verpakkingen. Dit product zit in een mooie roze bus, wat er heel erg gezellig uit ziet. Daarnaast is het ook nog eens een grote bus! Er zit wel 153 ml aan product in! Ik kreeg gelijk zin om het te testen. Toen mijn haar het weer tijd vond voor een wasbeurt, heb ik er expres voor gekozen om de Extender in mijn haar te sprayen. De bedoeling van deze spray is, dat je van de wortel van je haar tot de punt, aanzet met deze spray. Bij meerdere droogshampoo’s heb ik gemerkt dat er een witte waas over je haar heen komt en er geen glans meer te bekennen is, wat natuurlijk niet de bedoeling is! Toen ik de Two Day Extender in mijn haar spoot, was er nergens een witte waas te bekennen! Dat is echt super! Het haar blijft glanzen en is een stuk minder vet!

Redken Pillow Proof Blow Dry, express primer:

Dit product belooft veel, o.a.: dat het de droogtijd van het haar verkort, het haar beschermd wordt tegen de hitte van 230 graden èn dat het gespleten haarpunten voorkomt.

Het product zit, net als de rest van de Pillow Proof Lijn, in een hard roze verpakking. Doordat het plastic spray flesje doorzichtig is, kun je direct zien dat het twee componenten zijn die je goed moet schudden voor het gebruik. Indien je dit niet doet, zal je haar heel vet worden. Nadat je jouw haar gewassen hebt met een Redken shampoo en je ook de bijpassende conditioner uitgewassen hebt, is het de bedoeling dat jouw haar handdoekdroog gemaakt wordt. Je schudt dus het Redken Pillowproof Blow Dry flesje en daarna spuit je het verdeeld over het haar. Hierna kun je jouw haar föhnen naar de gewenste stijl zonder dat het haar beschadigd wordt. Zelf vind ik de spray echt super! Het duurt langer om te zien of het haar volledig wordt beschermd, maar je haar voelt super goed aan. Ook heb ik het idee dat mijn haar voller voelt en oogt na het gebruik van de spray.

Redken Control Addict 28:

Deze haarspray belooft veel!

  • Het is een sneldrogende haarspray.
  • Beschermt tegen luchtvochtigheid.
  • Is gemakkelijk uit te kammen zodat je snel van stijl kunt veranderen.
  • Blijft 24 uur mooi zitten.
  • Heeft geen witte waas.

Dat zijn natuurlijk heel mooie woorden, maar werkt het in de praktijk ook echt zo? Binnenkort komt er een video uit waarop je kunt zien hoe Peter mijn haar doet. Helaas kon ik met dit product er niet onderuit om jullie al een kleine sneakpeak te geven, want het kapsel dat Peter bij mij gecreëerd heeft, kun je namelijk op meerdere manieren dragen. Hier laat ik jullie het heftigste kapsel zien, geïnspireerd op David Bowie, en daar heb je zeker veel haarlak voor nodig!

Als je deze haarlak gebruikt, zorg dan dat je op 20 tot 30 cm afstand spuit, dan wordt de haarlak goed over het haar verdeeld. Ook kun je de haarlak het beste opbouwen in lagen, dus niet een keer heel veel spuiten. Als je dit doet zal het niet hard worden of vies ogen. Zoals je op de foto ziet, werkt het product super!

Zoek jij nog een goede kapsalon? Neem dan nu een kijkje op www.peterbrouwerhair.nl of kom langs om deze producten te kopen!