Een paar weken geleden kwam mijn lieve zusje Ruby logeren, misschien hebben jullie dit wel voorbij zien komen op het Instagram account van Justliveblog(@justliveblognl). Ruby is al vanaf kleins af aan gek op make-up en wilt later visagiste worden. Zodra ze hier komt logeren wilt ze altijd dat ik haar helemaal over de top op maak en goed uitleg wat ik precies doe zodat zij dit thuis kan oefenen en vaak als ze naar huis gaat stop ik haar wel wat nieuwe dingen toe! Dit keer hebben wij stap voor stap foto’s gemaakt om jullie precies te laten zien wat ik doe!

imgm7696

Ruby heeft een paar geweldige wenkbrauwen en als je deze aanzet met poeder word het echt te veel, daarom zet ik ze aan met de eyebrow gel van de Hema in een grijs bruine kleur voor een neutrale look. Deze gel zorgt ervoor dat je een klein beetje kleur toevoegt aan de wenkbrauw maar ook elk haartje blijft hierdoor de hele dag in de perfecte shape zitten.

imgm7697

Hierna doe ik een oogschaduw basis (Get Set) van W7 in de kleur White. Meestal gebruik je een naturel kleur maar deze was op en daarom koos ik dit keer voor een witte kleur, hier zie je later niks meer van. Een oogschaduw basis gebruik je om je oogschaduw langer op je oogleden te laten zitten maar ook om de kleuren veel beter en mooier uit te laten komen.

imgm7698

Ik heb mijn Morphe palet 35N gebruikt, deze is uitsluitend met matte kleuren. Dit is mijn basis palet.Als basis heb ik de 4e kleur van de bovenste rij gebruikt.(Zie hieronder een foto van het palet)

morphe-35n-35-color-matte-palette

imgm7699

In de “crease” heb ik 5 & 6 gebruikt van de bovenste rij om de kleuren op te bouwen zodat het zacht overkomt en niet ineens hard overkomt.

imgm7708

Hier heb ik een klein beetje grijs toegevoegd om net meer richting de taupe te gaan als echt bruin, ik heb de 7e kleur van de 3e rij gebruikt.

imgm7710

Om meer bruin erin te krijgen heb ik een bruinere tint toegevoegd, 6e kleur van de 2e rij. Nu zijn we klaar met de basis en gaan we door naar de oogleden en hier gebruik ik het Morphe palet 35U voor!

morphe-35u-multi-color-shimmer-palette

imgm7723

Hier gebruik ik de 2e rij 1 over het hele ooglid en later maak ik de hoeken iets donkerder met de 2e kleur van de zelfde rij. Beide oogschaduws breng ik aan met de Makeup Revolution Aqua Seal Liquid Eye Primer. Hier zie je ook gelijk waarom ik eerst de ogen doe, namelijk omdat er nog oogschaduw uitvalt en je dit makkelijk weg kan halen op deze manier zonder dat je make-up verpest word.

imgm7727

In de ooghoeken breng ik nog wat goud aan, ik heb de gouden(laatste rij, 5 &7) gemixt.

imgm7732-1

Voor foundation heb ik de Chanel Les Beiges gebruikt in de kleur N20, dit is een foundation die hydraterend is en daarnaast ook SPF er in heeft.

imgm7736

Daarna bracht ik de Maybeline Fit Me concealer aan (15, Flair Clair) op de lichtste punten van haar gezicht.

imgm7739

Hier hebben we het uitgeblend met de Real Techniques Miracle Complexion Sponge.

imgm7742

Hier kwam ik er achter dat ik de mascara vergeten was. Ruby heeft de mooiste wimpers die ik ooit bij iemand gezien heb en daarom maakt het echt 0,0 verschil wat voor mascara je bij haar aanbrengt. Het ziet er altijd geweldig uit! Ik deed bij haar de mascara van Essence, Lash Princess bij haar op, toepassende titel!

imgm7750

Hier bracht ik contour bruine poeder aan op haar wangen.

imgm7760

En maken we het af met een roze blush en natuurlijk highlighter, hier wel express goed het licht opgezocht zodat het duidelijk te zien was op de foto.

imgm7798

Het eindresultaat, met nog wat Chanel lipgloss! Ik ben enorm benieuwd wat jullie er van vinden!

design-2