Al een langere tijd mag ik voor Redken over hun producten schrijven, iets wat ik ontzettend leuk vind! In de vorige blog hadden wij het over de Diamond Oil Glow lijn. Vandaag gaan we het over de lijn hebben die afgelopen Februari gelanceerd is, namelijk de All soft Mega producten!

redken all soft mega
Redken All Soft Mega Shampoo

Over de All Soft Mega lijn

Redken heeft 2 verschillende onderdelen in de All Soft lijn, namelijk de All Soft en de All Soft Mega producten. Wat zijn de verschillen?

All Soft

  • Het is voor normaal tot droog haar
  • Het is voor normaal tot medium type haar
  • Het zorgt voor vochtigheid en glans voor normaal tot droog haar.

All Soft Mega

  • Het is voor droog en ernstig uitgedroogd/beschadigd haar
  • Het is voor een medium tot grof haar type
  • Het voedt het haar intensief  en het laat ernstig uitgedroogd en beschadigd haar weer herleven.

Superfoodcomplex

Het superfoodcomplex voor droog en beschadigd haar bevat producten zoals: extract van de Sasha Inci plant, Aloë vera gel en cactus extract. Daarnaast is het in combinatie met het exclusieve RCT Protein complex van Redken en wordt het van de wortel tot de aanzet tot de punt verzorgd volgens redken. Dit moet natuurlijk getest worden!

All Soft Shampoo & conditioner

redken all soft mega
Redken All Soft Mega Conditioner

Ik heb inmiddels enorm veel verschillende Redken shampoo’s mogen gebruiken, en het eerste wat ik altijd doe is aan het product ruiken.  Ik vind geur een enorm belangrijk onderdeel van haarproducten en bij deze lijn is dat een soort kokos achtige geur, heerlijk! Na het aanbrengen van de shampoo en de conditioner merk ik direct dat mijn haar super zacht geworden is, en ik heel makkelijk door mijn haar heen kan gaan met een borstel. Mijn haar heeft direct na gebruik een prachtige glans. Tip: breng de conditioner niet aan op de roots (wortels) van je haar, dit maakt je hoofdhuid onnodig vet. Altijd van het midden van je haar naar de punten.

Extra hydratatie met verzorgingsproducten

All Soft Mega – Hydramelt

redken all soft mega
Redken All Soft Mega Hydramelt

In deze lijn heb je nog andere verzorgingsproducten zoals de All Soft Mega Hydramelt, een van de bestsellers van Redken. Dit is een verzorgende, lotion die je niet hoeft uit te spoelen, dat klinkt makkelijk toch? Je brengt deze lotion aan op handdoek droog haar na het gebruiken van de All Soft Mega Shampoo & Conditioner. Ik heb het uiteraard zelf getest en het is een super fijn, licht gewicht, lekker aanvoelend product wat nog meer geur heeft dan de shampoo en conditioner. Je brengt het aan over het gehele haar aan ( ik heb de wortels weer vermeden) en laat het de hele dag in je haar zitten, je kunt hierna je haar verder stylen zoals jij gewend bent! Makkelijker kan niet toch?

All Soft Mega- MEGA MASK

redken all soft mega
Redken All Soft Mega – Mega Mask

Ook zit er in deze lijn een super fijn haarmasker genaamd MEGA MASK. Een haarmasker dat je heerlijk na het wassen van je haar kan gebruiken en uiteraard voor je de Redken Hydramelt in je haar aanbrengt. Zodra je je haar gewassen hebt kan je dit op handdoek droog haar aanbrengen en in laten werken voor 3 tot 5 minuten. Het helpt extreem uitgedroogd haar weer te hydrateren en weer de elasticiteit terug te brengen in jouw haar. Wat ik heel leuk vind aan dit product is dat het bestaat uit 2 verschillende componenten. zodra je de achterkant ziet, zie je dat er een rondje met heel veel kleinere kringen erin op staat, en hiernaast staat geschreven dat je daar moet knijpen zodra je product uit de tube wilt krijgen omdat anders je dus de componenten niet goed verdeeld krijgt. Dat vond ik persoonlijk heel nieuw en leuk om te zien. Ook zie je aan de bovenkant van de tube dat er in het middelste gedeelte dus een bruine crème zit en daar omheen een witte crème. Het is een super fijn masker en ik ga het zeker vaker gebruiken! Deze hele lijn trouwens, ik ben er zo blij mee!

All Soft Mega – Recovery Tissue Mask Cap

redken all soft mega
Redken All Soft Mega Recovery Tissue Mask Cap

Dit masker is geïnspireerd op de facial sheet masks, en ik heb dit dus nog nooit voor haar gezien! Maar hoe tof is dit?! De bedoeling is dat je eerst je haar moet wassen met de All Soft Mega Shampoo, en daarna dus dit gouden masker over je handdoek droge haar moet doen en vastplakt met een strip. Ik heb dit thuis in mijn eentje gedaan en ik heb haar tot mijn schouderblad. Ik had persoonlijk wat moeite om mijn haar goed overal in de kap te krijgen zonder dat het er weer uitgleed. Toen het eenmaal vastzat was het top. op de verpakking staat dat je het 5 tot 10 minuten moet laten intrekken en daarna kan uitspoelen. Persoonlijk heb ik er voor gekozen om het wat langer in te laten trekken omdat ik hier toch de tijd voor had. Ik vond het een superfijn masker en mijn haar is echt mega zacht!

Ga ik het vaker gebruiken?

Jazeker, ik ga deze lijn absoluut vaker gebruiken. Ik heb mega zacht haar na het gebruik van deze producten.  En dat terwijl ik van mijzelf momenteel echt problemen heb met veel klitten en mijn haar letterlijk voor de helft is uitgevallen. Ik trek er echt elke dag enorme plukken uit en als ik geswiffert heb zie je na 2 uur alweer overal lange haren liggen op de grond. Dus ik hoop dat deze lijn bij gaat dragen aan het verhelpen hiervan. Voor nu is het in ieder geval helemaal top! 

Redken, onwijs bedankt voor deze producten, ik ben er helemaal blij mee!
Ben jij nog op zoek naar een goede kapper? Ga dan eens langs bij Peter Brouwer Hair of kijk even op de website of bel de salon direct door op BEL te klikken.