BudgetInterieur

Uit huis: dagje IKEA

uit huis

Nu ik alweer bijna een jaar bij mijn ouders woon, begint het tijd te worden dat ik uit huis ga. Inmiddels weet ik in welke regio ik wil wonen, dus kan het gerichte zoeken beginnen! Ik kijk al maanden op verschillende verhuursites en heb in gedachten mijn toekomstige huis al ingericht. Afgelopen weekend besloot ik met een vriendin naar de IKEA te gaan. Even een dagje oriënteren, wegdromen en hopelijk een rijke man vinden die met liefde voor allebei onze volledige uitzet wil betalen!

De komende weken gaan ontzettend druk worden. Ik moet veel werken, mijn reistijd is best lang en ga daarnaast ook nog twee dagen naar Londen met een vriendin. Veel tijd om op huizen- of meubeljacht te gaan heb ik daarom niet. Gelukkig bestaat het internet en hoef ik niet fysiek alle meubelboulevards af te gaan. Een dagje IKEA is echter zo leuk dat ik daar gelijk uitzondering voor maak.

Uit huis: mijn eerste ECHTE huis

De afgelopen jaren ben ik al aardig wat keer uit huis gegaan. De eerste keer dat ik uit huis ging, verhuisde ik naar een leuke studentenkamer in CURAÇAO. Hier heb ik ruim zes maanden gewoond, maar echt eigen inbreng heb ik niet gehad. Alles was al ingericht en nieuwe dingen kopen vond ik zonde. De keer erna ging ik met een paar meiden in de Bijlmer wonen. Dit was wederom tijdelijk en het huis was al volledig ingericht. Weer een kans op inrichten gemist! Toen ik niet veel later ging samenwonen, kwam ik in een echt bachelor huis terecht. Mijn ex woonde er al ruim 11 jaar in zijn eentje, waardoor een vrouwelijke touch ver te zoeken was. Dit heb ik er door de jaren heen wel in kunnen brengen en hebben we het huis echt van ons samen gemaakt. Toch hadden­­ we allebei een hele andere smaak en gaat samenwonen toch om compromissen sluiten.

Nu ga ik voor het eerst, helemaal in mijn eentje, mijn eerste echte huis inrichten. Super spannend, maar wel ontzettend leuk. Zo vind ik goud- en kopertinten erg mooi, maar mijn ex vond dit verschrikkelijk. Gelukkig speelt hij nog een hele grote rol in mijn leven, maar ik kan niet wachten om mijn eerste gouden- of koperen accessoires toe te voegen.

Huis inrichten

Sparen is nooit echt mijn ding geweest, dus echt een groot budget om mijn (toekomstige) huis in te richten heb ik helaas niet. Gelukkig bestaan er winkels als IKEA, JYSK en is er ook bij de kringloop veel te vinden. Mijn missie in de IKEA was vooral om te kijken wat ik leuk vind, wat er bij mijn kleuren pallette past en om matrassen en banken uit te testen. Een goede bank heb ik niet gevonden, maar ik weet nu nog beter wat ik leuk vind. Onderstaand een paar foto’s:

De meubels en kleuren op bovenstaande foto vond ik niet heel interessant. De platen aan de muur vind ik echter wel een heel tof idee. Het heeft iets unieks en is daarmee een blikvanger in woonkamer. Nu nog mooie platenhoezen vinden!

Mijn grootste wens is een huis met wat extra kamers zodat ik mijn meisjesdroom in vervulling kan laten gaan; namelijk een walk in closet. Nu moet ik toegeven dat ik nog niet heel veel met make-up heb, maar zo’n hoekje is toch wel ontzettend leuk.

Deze kast had ik zo, inclusief inhoud, mee willen nemen! Helemaal mijn stijl en ook de accessoires in de kast vond ik erg gaaf. Het is dat we met een kleine auto waren..

Ook dit is helemaal mijn stijl.Ik vind de combinatie van de verschillende lijstjes en accessoires ontzettend leuk en zou dit wederom (met wat kleine aanpassingen) in mijn interieur willen!

Wil jij weten hoe mijn zoektocht naar een huis- en meubilair gaat? Ik hou jullie graag op de hoogte!

Kelly Myers
Heb je het over fotograferen of streetart? Dan schiet Kelly omhoog en beginnen haar ogen te stralen. Deze blogger van 28 is ontzettend ambitieus en loopt het liefst met haar camera in haar hand. In haar blogs neemt ze je mee op haar fototrips en vertelt ze meer over alles wat er in haar drukke koppie omgaat.

Laat een reactie achter